• Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 069 337 11 73, 025 437 711

Team building

Za Vaš svakodnevni posao treba Vam složan tim. Družite se i razvijajte zajedništvo sa kolegama sa posla igrajući Bowling.

Bowling je savršena aktivnost za učenje i rast unutar vašeg tima.

Vaše zadovoljstvo zajedničkim nastupom Vas može opredeliti da igrate Regionalnu bowling biznis ligu, koja se u bowling centru bowlingstones održava svake godine  I počinje u oktobru mesecu.

U bowling centru Bowlinstones možete dogovoriti sve vidove proslava i druženja u okviru vašeg poslovnog i prijateljskog tima a naše osoblje će vam pomoći da u potpunosti budete zadovoljni.

Bowling pivcnica raspolaže sa prijatnim prostorom pogodnim za organizaciju okupljanja poslovnih timova prilikom organizacije dana firme, Nove godine ili bilo kog drugogo razloga za slavlje.

Naš tim ima veliko iskustvo organizacije raznih dešavanja, počev od dečijih rođendana, preko organizacije „Bowling lige“ pa sve do korporativnih okupljanja. Tako se i rodila ideja da imamo svoje mesto na kome ćemo svo znanje i iskustvo stečeno do sad moći da primenimo.

Bowling pivnica raspolaže sa kapacitetima za nesmetano održavanje bilo kakvog događaja, tu je Lounge bar, bowling staze, bašta na otvorenom, prostor za igranje X-box-a, Air hockej-a, bilijar… posebno se ponosimo prostorom pogodnim za okupljanje ozbiljnih ljudi.

Organizovali smo različite proslave – od poslovnih događaja u vidu konferencija, koktela, prijema, kongresa, seminara, poslovnih ručkova i večera.

U prelepom ambijentu, uz brižljivo odabranu selekciju menija i pića i sa dobrom muzikom učinićemo vašu proslavu jedinstvenom.

Dođite da se upoznamo i da razmenimo ideje o proslavi koju pravite kako bismo je napravili na najbolji način, jer vaše zadovoljstvo je naša buduća preporuka.

Za sva pitanja i predloge, stojimo vam na raspolaganju!

Team building

 
Da li ste razmišljali o druženju sa kolegama na nekom drugom osim prostorija vaše firme? Trebalo bi!

Caffe Longe bar

 
Bowling Stones pivnica radi svakim danom i nudi vam više vrsta domaćeg i stranog piva, kao i bogat izbor hrane.

Green Town apartmani

 
U srcu Sombora na adresi Trg Republike 1, savremeni i moderni, luksuzni apartmani u centru grada.

Kontakt info

Bowling Stones

Apatinski put 1, Sombor

tel: +381 25 437 711

e-mail: office@bowlingstones.rs

web: www.bowlingstones.rs